Na 32 jaar bestuurder van de NVFZ stopt Theo van der Steen met zijn activiteiten voor de vereniging. Theo is een zeer kundige, enthousiaste man en was zeer waardevol binnen het bestuur.
Hierbij een bericht van Theo.


Na 32 jaar bestuurder VAZ/NVFZ stop ik met mijn activiteiten voor de vereniging.

In die 32 jaren hebben we van alles meegemaakt als vakvereniging, we zijn zelfs een tijdje een stichting geweest toen we rechtstreeks onder een vakbond vielen.

Het vak apothekersassistenten in de ziekenhuizen is enorm ontwikkelt de afgelopen 30 jaren. Van een meer intern binnen de ziekenhuisapotheek muren activiteit, naar externe activiteiten door het hele ziekenhuis heen. Van opname t/m ontslag.

Ik heb met veel plezier de afgelopen 32 jaren mijn energie gestopt in de vakvereniging met als hoogtepunt de vele symposia die we georganiseerd hebben. Ik heb veel geleerd van mijn bestuurders tijd en heb dat kunnen meenemen in mijn dagelijks functioneren.

Iedereen dank en ik wens het huidige bestuur onder de goede leiding van Lotte Paalvast heel veel succes en zeker ook veel plezier in het besturen van deze mooie vereniging.


Theo van der Steen

Lees verder
Relevante nieuwsberichten