Als bestuur van de NVFZ staan wij vaak op de achtergrond. Dat is goed, want het gaat om jullie en wat wij voor jullie kunnen betekenen!

Omdat er veel vragen gesteld worden wie wij zijn en er behoefte is aan een gezicht, stellen wij ons in deze pagina voor aan jullie!

Als bestuur van de NVFZ zijn wij een jong en enthousiast team dat met veel plezier de beroepsgroep vertegenwoordigt en faciliteert in het bijhouden van actuele stand van farmacie door het organiseren van diverse symposia. Onze missie is om jullie een platform te bieden waar je kennis kan opdoen en met elkaar in contact kan komen.

Wij groeien en anticiperen mee met de ontwikkelingen. De farmacie is niet meer traditioneel voor de apothekersassistent(en) maar breidt zich uit naar de thuiszorg (ziekenhuis verplaatste zorg). Dit zie je terug in de onderwerpen die in de symposia worden behandeld. Wij nodigen daarom alle medewerkers uit die geïnteresseerd zijn in het betreffende onderwerp. Op deze manier is de uitwisseling van informatie maximaal en kan er een kijkje genomen worden in elkaars "keuken".

Op het gebied van opleidingen zijn wij regelmatig te vinden op de opendagen van de opleiding apothekersassistent. Tevens praten wij mee over de invulling van de opleiding en staan wij in nauw contact met de NVZA.

Via onze nieuwsbrief houden wij jullie regelmatig op de hoogte met het laatste nieuws op het gebied van ontwikkelingen binnen de (ziekenhuis)farmacie.


Het bestuur bestaat uit:

  • Lotte Paalvast (Voorzitter)
  • Tessa van der Eng (Symposium commissie)
  • Marga van Timmeren (Secretariaat)
  • Theo van der Steen (Penningmeester)
  • Lotte de Haan (Webmaster)