Weinig contracten gesloten tussen zorgaanbieders en verzekeraars: ‘grimmige sfeer’ bij onderhandelingen

Verzekeraars en zorgaanbieders hebben nog maar weinig contracten gesloten met elkaar, vergeleken met andere jaren. Ziekenhuizen en andere aanbieders hekelen de lage inflatiecorrectie die verzekeraars bieden en sommige overwegen contracten dan maar niet te tekenen.

CBG start met verlenen toestemming voor tijdelijk afwijkende verpakkingen

Handelsvergunninghouders die bij een medicijntekort een medicijn tijdelijk in een andere verpakking willen leveren, hebben vanaf 1 januari 2023 toestemming nodig van het CBG.

Save the Date: 25 maart 2023 Samenwerken, kennis delen en netwerken!

Laat je bij praten over de nieuwste ontwikkelingen binnen de ziekenhuisfarmacie en deel tegelijk jouw kennis en praktijkervaring met je collega’s uit andere ziekenhuizen.De voorbereidingen voor een mooi programma zijn in volle gang.

Vertel jouw verhaal wat op de werkvloer gebeurt

Wat er in de ziekenhuisapotheek allemaal gebeurt weet niemand. Vertel wat er bij jou op de werkvloer gebeurt in de ziekenhuisapotheek of achter de balie van de poliklinische apotheek.

Artikel UA - voorzitter Lotte Paalvast-Spijkers

Lotte Paalvast-Spijkers is voorzitter van de NVFZ, de Nederlandse Vereniging voor Farmaciemedewerkers in Ziekenhuizen, en kwaliteitsfunctionaris bij de A+ Apotheek, een bereidingsfaciliteit van het Amphia ziekenhuis en Albert Schweitzer ziekenhuis samen. In deze uitgave stelt zij zich aan jullie voor.

Fijne feestdagen gewenst!

Fijne feestdagen en een mooi 2023 gewenst!