Wil jij weten hoe het staat met jouw kennis van je vakgebied? Ook in 2021 kun je weer meedoen aan de Grote Apothekersassistenten Kennistest.

Maak kans op fantastische prijzen en accreditatiepunten!

De overall winnaar ontvangt een mooie award en net als alle andere winnaars taart voor het hele team, bloemen, een gratis jaarlidmaatschap van de beroeps vereniging Optima Farma inclusief een jaar abonnement op het vakblad UA en veel andere prachtige prijzen die we nog even als verrassing houden! Een column in het vakblad UA kun je als podium gebruiken om jouw kennis met collega’s te delen.

Iedereen die een minimale score van 60% behaalt met de online toets, ontvangt 4 accreditatiepunten. Bij een score van minder dan 60%, ontvang je 2 accreditatiepunten. Deze punten worden na het sluiten van de GAAK2021 verzameld en bijgeschreven in jouw portfolio van het Kwaliteits register Apothekers assistenten (KABIZ).

Wanneer kun je meedoen?

ALLE gediplomeerde apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers en farmakundigen (met als basis het diploma Apothekersassistent), kunnen meedoen met de GAAK2021. Ook jij! Of je nu werkt in een openbare of een ziekenhuisapotheek, een zorginstelling of huisartsen praktijk. Kijk voor meer informatie, voorwaarden en aanmelding op: www.apoweb.nl | www.ua.nl/kennistest

Belangrijke data

Inschrijven
vanaf 12 april 2021

Deelname
1 juni t/m 1 september 2021
(na inschrijving ontvang je eind mei een e-mail met link)

Prijsuitreiking
28 september 2021

Schrijf je hier in voor de GAAK 2021

Lees verder
Relevante nieuwsberichten