De vakantie staat voor de deur of is voor sommige van jullie al begonnen. Of je nu thuis blijft, in Nederland een plekje hebt gevonden of dat je toch naar het buitenland gaat, de NVFZ wenst iedereen een goede vakantie en een gezonde terugkeer van een hopelijk ontspannen moment met familie of vrienden. 

De NVFZ staat voor het delen van kennis en informeert  je daarom over de huidige stand rondom de (najaar) symposia van 2020. 

Wij hadden de hoop dat we in het najaar van 2020 weer een symposium konden organiseren en elkaar in goede gezondheid konden ontmoeten. De NVFZ vindt het daarbij uitermate belangrijk om jullie, de vitale beroepsgroep, op een gezonde en verantwoorde manier samen te laten komen en te informeren over de laatste ontwikkelingen in de farmaceutische patiëntenzorg. Daarom kijken wij voortdurend naar de situatie en de richtlijnen die vanuit de overheid worden opgelegd. We proberen deze maatregelen toe te passen in een symposiumscenario en moeten helaas concluderen dat het organiseren van een symposium dit jaar geen reële optie blijkt te zijn. De beperkingen die zijn opgelegd en het aantal deelnemers dat daardoor op een symposium aanwezig kan en mag zijn, maakt dat er zoveel gevraagd wordt van de deelnemers, de experts die de lezing geven maar ook van de organisatie, dat het niet verantwoordt is en de lol en ongedwongen sfeer eraf gaat tijdens een symposium.

Wij vinden het enorm jammer dat we tot dit besluit hebben moeten komen, maar hopen op jullie begrip.

Natuurlijk kijken we ook weer vooruit! De plannen voor 2021 zijn er, en we informeren jullie zodra we meer duidelijkheid hebben over de ontwikkelingen en mogelijkheden als ook over de inhoud van de lezingen. Het liefst maken wij voor jullie een inhoudelijk goed programma waarbij we elkaar weer ongedwongen kunnen ontmoeten en bijpraten. We zijn druk aan het denken hoe we dit op een verantwoorde manier kunnen vormgeven die voor jullie niet alleen interessant, maar ook interactief is. 

Wij houden je op de hoogte dus houdt onze website goed in de gaten de komende maanden!

Voor nu wenst de NVFZ je een prettige vakantie en blijf gezond!


Lees verder
Relevante nieuwsberichten