Onlangs hebben wij een bijzonder verzoek ontvangen van Marck, die sinds zijn jeugd hobbymatig neusdruppel-pipetflesjes verzamelt. Helaas is deze verzameling verloren gegaan.
Om Marck te helpen deze verzameling weer op te bouwen, plaatsen wij graag deze oproep. Zie hieronder zijn verzoek:

Al sinds mijn jeugd verzamel ik hobbymatig neusdruppel pipetflesjes en had meer dan 120 (soms unieke) exemplaren waarmee ik goed in beeld kon brengen hoe de vormgeving, etikettering en veelzijdigheid gedurende de jaren mee veranderden. Ik stalde ze uit in een vitrine in mijn bedrijf en kreeg er veel leuke reacties op.
Helaas is door een persoonlijk drama deze gehele, unieke verzameling verloren gegaan. Uiteraard ben ik opnieuw begonnen met verzamelen doch wat blijkt; nergens meer aan oude exemplaren te komen!
Inmiddels heb ik weer een redelijke verzameling opgebouwd maar de periode 1965-2014 ontbreekt. Ik kan me niet voorstellen dat er ergens in Nederland geen oude exemplaren meer te vinden zijn. Kortom: wie heeft er nog oude exemplaren neusdruppel pipetflesjes waarmee ik de verzameling weer completer krijg en een (foto)databank kan opbouwen?

Neem contact op via: info@meducare.nl


 


Lees verder
Relevante nieuwsberichten