De NVFZ gaat niet bij de pakken neerzitten en heeft al weer een interessante GRATIS Webinar voor jullie!
Dit keer is het thema: Meer regie voor de patiënt! 

Geef patiënten de regie over hun medicatiegebruik! Door patiënten tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zelfstandig hun eigen medicatie te laten gebruiken, behoudt de patiënt zijn eigen regie over zijn medicatie. Hierdoor draagt de patiënt bij aan een betere patiëntveiligheid, een hogere patiënttevredenheid en minder verspilling. 

Op 8 juni vertellen Eward Melis, apotheker en Yvette van Bakel, hoofd verpleegafdelingen, tijdens het NVFZ Webinar: “Geef patiënten de regie over hun medicatiegebruik“ hun ervaringen binnen het st Maartenskliniek. (met dit initiatief kwamen ze in aanmerking voor de KNMP zorginnovatieprijs 2021.) 

Waar: Thuis op de bank
Wanneer: 8 juni 2021
Kosten: leden NVFZ gratis!, Niet leden € 15,00 (bij inschrijving via IDEAL)
Hoe laat: 20.00u – max 21 uur
Inschrijven: is nu al mogelijk! Meld je aan via: https://nvfz.nl/symposia
Lid worden: www.nvfz.nl/lidworden
Vragen?: info@nvfz.nl

Je ontvangt na inschrijving van ons een e-mail met de link zodat je vanuit thuis het Webinar live kunt volgen. Voor dit Webinar is accreditatie aangevraagd. Vergeet hiervoor niet je Kabiz-nummer te vermelden bij inschrijving! Namens Cie-opleidingen NVFZ 

Ps; Verspreid het onder jullie assistentes; Distributie, Productie, Politheek, kwaliteitsbureau. Hang het op in de koffiekamer(s) Verspreid het onder jullie netwerk. 

Dank jullie wel!

Lees verder
Relevante nieuwsberichten