Dermasalon 2017, hét dermatologiecongres van het jaar Huidzorg: uw zorg, onze expertise. 

De vele trouwe bezoekers weten het al: Dermasalon is hét congres over dermatologie voor professionals werkzaam in de huidzorg. Reeds drie edities van dit succesvolle dermatologiecongres werden al georganiseerd en op 30 oktober aanstaande wordt dit unieke congres voor de vierde keer georganiseerd door U-Consultancy, wederom op de vertrouwde locatie Hart van Holland in Nijkerk. “We zijn er trots op dat U-Consultancy dit jaar haar 20-jarig bestaan viert en de kroon op dit jubileum is de organisatie van Dermasalon 2017", laat directeur van U-Consultancy Carla Uppelschoten weten. Tijdens dit landelijke dermatologiecongres komen deskundigen uit de huidzorg en dermatologen samen om kennis op te doen, zich bij te laten praten over de laatste medische ontwikkelingen in de dermatologie en te netwerken. 

Dermasalon 2017 kenmerkt zich door de veelzijdigheid van het programma en de vooraanstaande sprekers die het congres inhoudelijke verdieping geven. Het ochtendprogramma bestaat uit diverse plenaire sessies, met onderwerpen als ‘Positieve en negatieve effecten van de zon’, ‘Psoriasis’ en ‘Allergie’. Voor het middagprogramma kunnen deelnemers kiezen uit een ruim aanbod en zich inschrijven voor maar liefst drie workshops. Na deze dag ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie en kun je nog betere zorg bieden aan je klanten.   

Ben jij dagelijks bezig met de huid en wil je je klanten nog beter kunnen behandelen? Het grootse congres biedt de mogelijkheid om in één dag je kennis te vergroten en biedt tevens de mogelijkheid om medevakgenoten te ontmoeten. Bovendien is Dermasalon een geaccrediteerd congres, waar verschillende accreditatiepunten te verkrijgen zijn. Een niet te missen evenement voor professionals dus! Op de website www.dermasalon.nl vind je alle inhoudelijke informatie over het programma, de sprekers, de exposanten, accreditaties en het inschrijfformulier. Dermasalon, www.dermasalon.nl