Éénmalig bieden wij voor onze trouwe leden en nieuwe potentiële leden en andere geïnteresseerden een GRATIS Webinar aan over het BCG-vaccin! Wat? Gratis? Ja echt!

Omdat 2020 zo'n raar jaar is (geweest) waarbij wij helaas geen fysiek symposium mochten organiseren, komen wij met deze spectaculaire actie. Daarnaast mag je, als lid van de NVFZ, de thematraining ‘infectieziekten’ van Farmacie Opleidingen met hoge korting volgen. Zie de link onderaan deze pagina voor meer informatie.

Het BCG-vaccinDe moeite waard om hier eens verder en dieper op in te gaan. Inmiddels lopen er in verschillende ziekenhuizen trials waarbij kwetsbare ouderen boven de 60 jaar het BCG vaccin toegediend krijgen. De helft van de patiënten krijgt een placebo en de andere helft het vaccin. Hoe verloopt zo’n trial en wat zijn de eerste resultaten? Christine Fransman neemt je tijdens dit webinar mee in de wereld van verschillende trials en zal het voornamelijk hebben over de BCG-trial. Christine is manager trials in het Medisch Spectrum Twente te Enschede. Daarnaast heeft Christine ruime ervaring als manager in de openbare apotheek, is zij apothekersassistent en gezondheidswetenschapper. Oscar Breukels, ziekenhuisapotheker bij het Meander MC, sluit het webinar af met een uitleg waarom je het BCG-vaccin juist in een veiligheidswerkbank moet maken en niet aan de keukentafel.

Duiken jullie mee in de wereld van een bekend vaccin dat nu ingezet wordt in de hoop dat de risicogroep een boost van het immuunsysteem krijgt waardoor zij weerbaarder zijn tegen het Covid-19 virus?

Kortom, een interessant en actueel onderwerp als thema voor het NVFZ Webinar, dat wordt gehouden op de avond van 14 januari 2021

Deelnemen? Schrijf je hieronder in. Je ontvangt van ons een e-mail met de link, zodat je vanuit huis het webinar live kunt volgen!

Voor dit Webinar is accreditatie aangevraagd. Vergeet hiervoor niet je Kabiz-nummer te vermelden bij de inschrijving!

Thematraining: https://farmacieopleidingen.nl/thematrainingen/