Webinar 10 oktober 2023:

Data-integriteit binnen de (ziekenhuis)apotheek 
Wat betekent dit voor jou en je collega’s?

Data-integriteit: het behouden en beschermen van de juistheid en de consistentie van beheerde data. Met data-integriteit moet voorkomen worden dat data onbedoeld aangepast wordt. 
Ziekenhuizen en apotheken kunnen beschikbare data gebruiken om de zorg continu te verbeteren, wat tot betere uitkomsten voor patiënten en/of kostenbesparingen kan leiden. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer gevallen van onvolledige data, ontbrekende audit trails en resultaatvervalsing aan het licht gekomen, waardoor zorginstellingen zich meer bewust zijn geworden van het belang van data-integriteit. Data-integriteit verdient steeds meer aandacht, dit blijkt ook uit het Wetsvoorstel integere bedrijfsvoering zorgaanbieders (Wibz). Daarnaast is data-integriteit een vereiste in de GMP-Z.

Wat betekent data-integriteit voor jou en je collega’s?
Robert van Vianen neemt je mee in de wereld van data-integriteit binnen de (ziekenhuis) apotheek tijdens het Webinar op 10 oktober 2023. Robert is als Partner Cyber Security werkzaam bij BDO en is expert in privacy- en informatiebeveiliging. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Enterprise Risk Management (ERM), cybersecurity en complice in onder andere de gezondheidszorg. Daarnaast is Robert is lid van de BDO-branchegroep Zorg en voorzitter bij de NEN Normcommissie Informatievoorziening in de Zorg.

Ben je werkzaam in een (ziekenhuis)apotheek, poliklinische apotheek, andere zorginstelling of doe je iets totaal anders maar ben je geïnteresseerd in het onderwerp data-integriteit en wat dit voor jouw organisatie betekent? Schrijf je dan in via onderstaande aanmeldpagina!

Wanneer: Dinsdag 10 oktober 2023 om 20.00 uur (duur: ca. 1 - 1,5 uur)
Locatie: Online (thuis achter de computer)
Kosten: Leden gratis en € 15,- voor niet-leden
Inschrijven: www.nvfz.nl
Lid worden: www.nvfz.nl/lid-worden
Vragen: info@nvfz.nl