De NVFZ (commissie Kwaliteit & Veiligheid) wil, ondanks dat het face-to-face niet mogelijk is, toch een manier vinden om elkaar te spreken. En daarom zal de NVFZ weer een GRATIS webinar aanbieden. 

Wat? alweer gratis? Ja echt! Omdat 2020 zo'n raar jaar is geweest waarbij wij helaas geen fysiek symposium mochten organiseren, komen wij met deze spectaculaire actie.

Thema is deze keer: Medicatieveiligheid.

‘Making it easy to do it right’

Duiken jullie mee in de wereld van medicatieveiligheid? Een oefening in proces denken, automatisering en verplaatsen in de ander….

Een actueel onderwerp, waar veel over te vertellen is en de moeite waard om hier eens verder en dieper op in te gaan. Wat is medicatieveiligheid en hoe pak je dit aan binnen je eigen ziekenhuisapotheek? Pieter Helmons neemt ons tijdens dit webinar mee in de wereld van medicatieveiligheid en zal gaan vertellen over het project binnen het ziekenhuis over het opzetten van het barcoderingsysteem (BCMA). Pieter is ziekenhuisapotheker in het Sint Jansdal te Harderwijk.

Kortom, een interessant en actueel onderwerp dat door de Commissie Kwaliteit en Veiligheid wordt georganiseerd en met name voor kwaliteit medewerkers in ziekenhuisapotheken interessant is, maar alle andere geïnteresseerde natuurlijk ook mogen aansluiten.

Het NVFZ Webinar wordt gehouden op 25 maart 2021 vanaf 20:00uur.

Deelnemen? Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt! 

Je ontvangt van ons op dag van het webinar een e-mail met de link, zodat je vanuit huis het webinar live kunt volgen!

Voor dit webinar is accreditatie aangevraagd. Vergeet hiervoor niet je Kabiz-nummer te vermelden bij de inschrijving!


Namens de cie. Kwaliteit & Veiligheid, tot de 25e!